måndag 14 april

Hej på er alla goa "Gränsvallare"mfl..!

Tack till er alla för att ni var med på lägret!

Det var det första lägret efter vår kära Malins bortgång. Saknaden efter henne är stor,men det kändes bra med ert stöd. Det är mycket som ska fixas och ordnas med. Det var väldigt skönt att "slippa" köksarbetet, tack till Tony,Lena,Jenny & Git! Ni ska veta att ni var uppskattade av alla! Mycket god mat!

Stefan & jag har läst era utvärderingar,de flesta hade synpunkter på att valpträffen var på lö.em. Tyvärr kunde vi ej göra på annat sätt ,vi hade en annan tanke,men hade vi lagt den på fredagen hade inte alla valpar kunnat vara med & om vi haft den på sö.fm hade ej Peter kunnat vara med. Det var ju tack vare att han skulle se Leias valpar,vi kunde "utnyttja" honom en dag till. Vi brukar ju inte ha tillgång till instruktör i vallning på vårt bruksläger. Det blir bättre möjlighet att valla i sommar då vi har vallningslägret.Då finns det både mer får,mark &instruktörer.

Hanna har lovat att hjälpa Stefan & mig lite med bloggen,hon har bra koll på alla resultat & är duktig fotograf.
Resultatbiten har ju alltid Malin haft hand om,då hon haft ett stort intresse av vår hemsida mm. Tyvärr har jag inte den tiden som behövs,är jättetacksam för hjälp av Hanna!! Även vårt Gränsvallarblad släpar efter,men vi ska försöka få ihop ett så fort som möjligt.

Hoppas ni som var dåliga i helgen har blivit bättre!

Ni alla kommer  väl på sommarlägret?! Vi ses i fårhagen om inte förr?
Tack igen från Gränsvallares kennel! Stefan & Åsa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0